Ευκαιρίες Συνεργασίας

Ευκαιρίες Συνεργασίας

Επιχειρηματικότητα με προοπτική. Γίνετε κομμάτι του αεροδρομίου!

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας μέσα στο μοναδικό περιβάλλον του αεροδρομίου!

Το Τμήμα Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Fraport Greece διαχειρίζεται τη λειτουργία και την ανάπτυξη των εμπορικών χώρων των 14 ελληνικών αεροδρομίων, που είναι διαθέσιμοι για καταστήματα, Duty Free, εστιατόρια/καφέ, στάθμευση, διαφήμιση, γραφεία και άλλες εμπορικές δραστηριότητες.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε άριστη ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση σε όλους τους χρήστες των αεροδρομίων μας (επιβάτες, επισκέπτες, επιχειρηματικούς εταίρους και εργαζομένους).

Η Fraport Greece θα αναπτύξει τα 14 ελληνικά αεροδρόμια, με τρόπο ώστε να είναι ανταγωνιστικά και να λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή αεροπορικά πρότυπα. Τα αναπτυξιακά μας σχέδια στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό, στην ανάπτυξη ή και την επέκταση των υποδομών των αεροδρομίων, στην ανακαίνιση των υφιστάμενων τερματικών σταθμών, καθώς και την κατασκευή νέων υποδομών, τόσο στις περιοχές ελεύθερης πρόσβασης, όσο και στους ελεγχόμενους χώρους.

Η σημερινή εμπορική δραστηριότητα θα ενισχυθεί σημαντικά με την ανάπτυξη νέων χώρων και υπηρεσιών που θα αποσκοπούν στη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των καταναλωτών, ενώ συγχρόνως θα παρέχουν στους συνεργάτες μας ένα ιδιαίτερα ελκυστικό και προσοδοφόρο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, θα είναι χαρά μας να λάβουμε και να μελετήσουμε τις προτάσεις σας, με καινοτόμες και επιτυχημένες νέες ιδέες, που θα εμπλουτίσουν και θα επεκτείνουν την εμπορική μας προσφορά, πάντα σε σχέση και με την εκάστοτε διαθεσιμότητα του κάθε αεροδρομίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Τμήμα Εμπορικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Fraport Greece
Οδός Γερμανικής Σχολής Αθηνών 10
151 23 Μαρούσι, Αθήνα, Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 214 4000 481
Email: [email protected]